Winst heren 1 op Flash h3

Veendam, 18-11-2019
VKM Heren 1 wint uit van Flash h3 in Veendam met 0-4 en pakt de leiding in de competitie van de tweede klasse c.
Na de 4-0 overwinnen van twee dagen geleden op koploper Annen was de deur opengezet om verder te kunnen opstromen en naar versteviging van de positie in de top 3 van de ranglijst.
Met goede zin en de wil om te winnen met een gewenste uitslag "die niet genoemd mocht worden" (0-4) was vkm voltallig en kon coach Renate kiezen uit een ruime selectie aangezien de blessure bank weer wat inzetbaar was en er versterking uit heren 2 mee was gekomen. Er werd lekker gerouleerd en iedereen kon zijn steentje bijdragen (bedankt coach ).
Na een goede start en een stabiel begin, met name passend, lukte het om de eerste set binnen te harken met 23-25
Een aangeslagen Flash, die ook best leek te draaien, had in set twee en drie veel moeite om de service en aanvallen van VKM te pareren waardoor deze twee sets redelijk eenvoudig werden gewonnen door VKM met 15-25 en 17-25.
Set 4, iets van de scherpte was zoek en Flash kon bijblijven en kwam zelfs nog even op voorsprong aan het einde van de set... een time out gaf een moment van rust en kon VKM zich weer richten op het positiespel. Dat ging meteen een stuk beter en kon ook deze set worden bijgeschreven als winst 22-25
De behaalde 5 punten leidt VKM h1 naar de eerste plaats van de ranglijst, nu is het zaak om die te behouden. Het doel om de top drie te stabiliseren is daarmee helemaal geslaagd.
De volgende wedstrijden staan gepland:
- BEKER 26 november (UIT) om 21.00 uur in
Stadskanaal waar VKM h1 naar Stadskanaal
afreist om Tyfoon h3 te treffen voor de Beker!
- COMPETITIE 30 november (UIT) om 20.30 uur
in Scheemda bij Abiant/Set Uppers h2
Sportieve groet,
VKM heren 1