Derby Zuvoc H1-VKM H1 verrassende start eerste set

Noordbroek, 12-12-2017
Zuvoc H1- VKM H1
Uitslag: 0-4
Vanavond onze laatste wedstrijd van dit jaar gespeeld. Uit bij Zuvoc hebben we weer 4 punten bij mogen schrijven!
De eerste set starte onwaarschijnlijk verrassend... bij het eerste fluitsignaal werd een service serie ingezet door Henry wat opliep tot maar liefst 0-13! We zaten scherp op de bal en Zuvoc werd volledig overrompeld... zeer goed gedaan mannen! Vasthouden.


Dat onze vliegende start niet het contrast kon zijn van onze tegenstander bleek, niet onverwacht, in de tweede en derde set. We waren vanavond echter sterk aan het net qua blokkering en de servicedruk was weer goed. Zuvoc paasde goed en verdedigde ook verdienstelijk maar van aanvallen kwam door onze muur weinig terecht.... een aantal heerlijke killblocks als resultaat... wat heerlijk motiverend is dat en brengt ons meteen in het spel.
Set vier konden we minder fraai afmaken door een hangende passing. Wel duidelijk de betere partij in deze leuke enerverende wedstrijd.
De prima scheidsrechter heeft de wedstrijd ook zeker recht gedaan.
Concreet was het een prima pot.
Wat een eerste helft van het seizoen mogen we dan toch wel vaststellen... geen set verloren en overtuigend koplopen... wauw!
Met goede moed gaan we 2018 in waar als eerst een pittige wedstrijd staat te wachten tegen de (op moment van schrijven) nummer 2.
Wanneer?
Op 13-1-2018 (inhaal wedstrijd)
VKM H1-LIS 2
Op 20--1-2018
VKM hs1 - VCO'72 hs3
Alle support is welkom!
Alvast fijne feestdagen gewenst en een gelukkig nieuwjaar!
Van VKM Heren 1 EN 2