Plan VCO H3 bij VKM H1 dubbel gelukt.

20-01-2018
VKM hs1 - VCO hs3: 2 -2
Vanavond werd, zo mag toch wel gezegd, een derby gespeelt tegen VCO hs3.


De nummer 1 vs de nummer 3 in de competitie! Ze hadden zich na onze zege reeks voorgenomen om minstens 1 set mee naar huis te nemen en dat is ze in tweevoud gelukt.
Onze ongeslagen status is daardoor verbroken, dat moest een keer gebeuren uiteraard en deze tegenstander heeft dat vanavond verdiend.
Na de warming up begonnen we aan de wedstrijd, set 1. Deze werd door ons weggegeven... gebrek aan focus en veel fouten maakte dat we de draad moeilijk op konden pakken en zakten ver weg. De achterstand werd echter beperkt na herpakken en na het afschudden van onze eerste verlies set zijn we met goede zin verder gegaan.
Set 2 en 3 waren aanzienlijk beter met mooie bloks en stevige aanvallen en deze schreven wij bij en opende de deur naar winst.
Set 4 is nipt verloren helaas, VCO rook een gelijk spel en ging daar vol voor op het moment dat de pass bij ons niet wilde lopen. Dat heeft ons de set gekost.
We mogen tevreden zijn met het resultaat, niet onze sterkste pot maar wel behouden afgerond.
Blokkerend worden we steeds sterker en de serve is behoorlijk stabiel. Er staat echt een team als 1 man. Als we de alertheid ook nog weten te verbeteren, achter het blok uitverdedigen, de bal verwachten ook als die er niet is, dan komen we een heel eind.
Lotte bedankt voor het fluiten, fijn dat we op je konden rekenen.
Op naar de volgende wedstrijd op 25-01 tegen Olympia '88 hs1 in Gasselternijveen.
Sportieve groet,
VKM Heren 1