VKM D2 naar winst in Appingedam

Wedstrijd vkm d2 op 01-03-2018

Set 1:
De tegenstander begint met een krachtige aanval. Pass bij ons gaat niet goed.
10-11 time out tegenstander.

Wij hebben service druk en de sfeer begint er wat in te komen. Aanvals kanon Corrie slaat een paar mooie ballen waardoor we gelijk komen te staan. Mids Jantje en Corrie staan beide sterk te spelen.
Toch blijven we achter de feiten aanlopen en kunnen het niet afmaken. We zijn erg aan elkaar gewaagd... maar EINDSTAND 23-25 verloren Frown

Set 2:
Begint gewaagd aan elkaar. Later lopen wij wat uit door goeie opslag en is het inmiddels 10-5, meteen de eerste time-out. Mooie series, erg leuke set om te kijken. We blijven op voorsprong en lopen steeds verder uit.
Gewonnen!! 25-16.. VERDIEND!

Set 3:
Lia staat sterk te spelen op aanval. We lopen al gauw op voorsprong met 7-4. We zijn alert, de pass gaat goed waardoor er veel mooie aanvallen uitkomen. Ook deze set leuke series. Eerste time out van de tegenstander met een set stand van 10-5. Positieve woorden van de coach Ivo. Dit moeten we vasthouden.
Door een paar mooie aanvallen van Lotte en Debora, de goeie passes van Corrie en Nienke en we lopen uit naar een stand van 19-8.
Uiteindelijk de set GEWONNEN met 25-13.

Set 4:
De laatste set moeten we even opnieuw in de flow komen.
We spelen nog niet helemaal zoals de laatste twee sets. als we de 5 punten zijn gepasseerd vinden we onszelf wat meer terug. Door sterke aanval op mid van de tegenstander verliezen we weer een aantal punten en staan we bijna gelijk 10-9...
Daarna komt Debora aan opslag en lopen we weer wat uit. We zijn weer erg aan elkaar gewaagd.. en blijven de hele set dicht bij elkaar. Spannende set.. toch weten we het af te maken!
Gewonnen met 25-23!

Wedstrijd gewonnen met 3-1!
Bedankt Lia voor het invallen, topper!
En Ivo bedankt voor het coachen!
Erg leuk team om tegen te spelen. Jonge meiden, een gewaagde tegenstander!
Op naar de volgende winst Laughing

Groetjes Nicole