Kampioen, zege tegen de nr.2 heren 3e klasse

VCO hs2 - VKM hs1 : 0-4
Vanavond was dé avond, vkm hs1 kreeg de kans om de kampioentitel te pakken en wat is er mooier dan dat te doen tegen de nr.2 van dit seizoen...
Met zelfvertrouwen en aanhang van de club werd act de présence gegeven en na flink warmlopen begonnen we aan de wedstrijd met het voornemen om vanaf de eerste seconde vol aan de bak te gaan.


Tot de dubbele cijfers ging het gelijk op, vco gaf flink tegengas! Immers, ze konden met 1 set winst promotie veilig stellen. Het mocht niet baten, de diesel was snel warm vandaag en won met mooie setstand de 1e set.
Set 2, beide teams gretig. Tot het einde toe spannend maar we pakten de set, we pakten DE set die ons kampioen maakte met een kei harde smash op de 3 meter lijn! Klein feestje natuurlijk want die smash maakte ons KAMPIOEN van seizoen 2017-2018.
Set 3, merkbaar aangeslagen werd het voor vco steeds lastiger om een goede pass af te leveren, de aanval bleef uit en bij ons dieselde het lekker door. Set 3 werd ook in de tas gestoken.
Set 4, voor de eer... een 0 - 4 zat er dus in! Kersje op de taart? Dat is zeker gelukt... mooie stand en eindigen met een service ace. Hoe mooi kan het zijn?
Feest in de kleedkamer met een champagne douche van henry en een nozempje van Raymond.
VCO bedankt voor de zeer waardige tegenstand, zeer wellicht tot volgend seizoen in de 2e klasse!!
Scheidsrechter bedankt voor de keurige arbitrage.
Sponsor: TOTAAL Groningen, schilderwerk, onderhoud, renovatie.
Met nog 2 wedstrijden te gaan spelen we het seizoen lekker relaxed uit
Team bedankt voor een geweldig seizoen!! Ongeslagen... wie had dat gedacht? Ik niet!
Zaterdag nog even dunnetjes overdoen in ons thuishonk tegen SVK hs1 om 20.00uur.
Groet
VKM hs1