heren winnen in nieuwe shirts Koetjeboe

Heren 2e klasse c

Thuiswedstrijd Muntendam, de Menterne

VKM hs1 - Kroton hs2

De eerste competitiewedstrijd is een feit.
VKM betrad in nieuw tenue het veld. Het wit/zwart heeft plaatsgemaakt voor blauw/zwart. Wij bedanken onze hoofdsponsor Koetjeboe gastouder Muntendam voor de complete outfit!

www.gastouderkoetjeboe.nl

Na het warmlopen en inspelen werd de wedstrijd begonnen. Een overtuigende start maakte dat de mannen al snel een forse voorsprong opbouwden op Kroton. Het is goed te merken dat het team al heel wat draai uren samen heeft gemaakt en de routine maakt al snel dat het lekker loopt.

De eerste set wordt dan ook gewonnen met 25-16. Een goed begin is het halve werk én geeft de goede drive... winst jagen wordt de opdracht.

Na een korte break en wat wissels wordt de 2e set begonnen. Deze werd ook weer lekker begonnen. Als de passing maar loopt dan maken we het stabiel af. Behouden spel met enige risiconame in de serve bracht dan ook deze set op onze hand. Met de stand van 25-15 wordt ook deze set naar VKM getrokken.

Door naar de derde, die moest worden gewonnen voor de overwinning. Paar foutjes en paar keer oppeppen om het tempo erin te houden werkt 25-17 is het resultaat... de winst is er maar nu nog het 5e competitiepunt door ook set 4 op te halen...

In de startopstelling terug gaat het ook weer lekker, passing, verdediging en de setup vindt menig keer de aanvallers en er wordt leuk gecombineerd tussen de tempo's waardoor de tegenstander vrijwel niet tot aanvallen toekomt. We noteren wederom 25-17 en de eerst 5 punten zijn binnen.

Een goed begin van het seizoen!

In de ranking staan we nu 2e.
Op naar behoud daarvan, minimaal.

Op naar 2 oktober waar we afreizen naar Nivoc hs1 in Nieuw Weerdinge.

Sportieve groet,
VKM heren 1